torsdag 13 juni 2013

Tack Ting ute och Inne!

Så kul att ni gillar min blogg! Den har inte haft så många inlägg på sistone pga tentor och annat plugg, men snart så återgår jag till min älskade balkong. Tänker beställa den där lilla solcellspumpen och ett litet fat med andmat och vattenliljor till. Tänk att få lyssna till lite vattenporl en varm solig dag från solstolen...ahh! Och till er som inte införskaffat boken, gör det! Fantastiska bilder för vidare inspiration!

BLOGGARE EFTERLYSER "BALKONG AKUTEN"!

Päronblomman skriver så här om sin "balkong misär":
"Snälla, snälla Balkongakuten! Är en tjej som behöver tips, råd och praktisk hjälp, då jag ej har tiden till, att fixa till denna stackars balkong..."
 
"Önskar en grönskande oas att komma hem till och bara njuta av en porlande fontän, frukt&bär, doftande lavendel, gräsmatta?, solstol, havsutsikt, utemöbler etc., etc,... Nähä?! Finns det inget sån´t program på TV?! Och nej tack, vill inte vara med i Bonde söker fru istället!!"
 
Kul att se att balkongen vi gjorde åt en kund i Malmö (som finns i boken) har blivit inspirations källan för hur bloggaren "päronblomman" skulle vilja ha sin balkong.
Hoppas att hon har fått tag i "bloggakuten", så vi får se resultatet på hennes blogg inom kort.
Lycka till!

1 kommentar:

  1. Vad roligt för dig att du kommit med på ett hörn!
    Grattis!

    Kramar
    Lene

    SvaraRadera